Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Adverteren

Op zoek om te adverteren op de bus?

De bus heeft impact.  Het vergroot de zichtbaarheid van uw merk aanzienlijk; duizenden automobilisten zien dagelijks vrachtwagenadvertenties voorbij komen op de Nederlandse snelwegen.
 
 
 
 
 

 

Wist u dat onze bestelwagens 21 contactmomenten per minuut realiseren? 


Bestelwagenreclame beweegt zich midden in het straatbeeld en laat zich niet wegklikken/blokkeren (internet), wegzappen (televisie), afzetten/streamen (radioreclame) of omslaan (print). 


Bestelwagenreclame realiseert hoofdzakelijk gedwongen contacten, je kunt er letterlijk niet omheen. In combinatie met mogelijk ruim zeven meter lange reclame-uiting en de suggestieve werking van alle voertuigen op de weg zorgt dit voor een hoge impact, die vervolgens weer leidt tot een goede reclameherinnering.


Tevens komen wij overal in vooral Nederland, Belgie en Duitsland dus mogelijk geeft dit uw bedrijf kansen?


Als u interesse heeft neem geheel vrijblijvend contact op

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren